In het aprilnummer

DIE GOEIE MEERSE GROND
Lien en Sander HereijgersAntwerpen is een bruisende stad. Er is ruimte voor creativiteit en ondernemerschap.
Wie zijn de nieuwe creatievelingen en ondernemers in Antwerpen?
In elk geval komen twee van hen uit Meer: zus en broer Lien en Sander Hereijgers.


BUURTBEWONERS OP DE GEMEENTERAAD
Maurice Vermeulen (l) en Jasper Backx (r)Jasper Backx en Maurice Vermeulen hebben uitvoerig de eisen van de bewoners aan het gemeentebestuur kenbaar gemaakt: in hun buurt geen nieuwe verkaveling zonder onmiddellijke ontsluiting via de Lodewijk De Konincklaan.
De goedkeuring van deze verkaveling staat op de agenda van de gemeenteraad (24/04)!


CORSENDONK EN DE KOLONIES
Corsendonk in Merksplas KolonieMerksplas heeft met partner Corsendonk een concessie afgesloten voor de uitbating van het horecagedeelte van het bezoekerscentrum. Het opent al in juni.
In een volgende fase wordt een andere vleugel gerestaureerd voor een hotel met 70 kamers.


HOOGSTRAATSE SPORTERS MET BIJZONDERE VERDIENSTE
Hoogstraatse Sportlaureaten 2016In de Rabboenizaal vond de jaarlijkse sportlaureatenviering plaats. Heel wat sporters mochten het podium op om gelauwerd te worden voor hun uitzonderlijke prestaties geleverd in 2016, individueel en/of in teamverband.
Bekijk hier ook de filmpjes van de kandidatenvoorstelling!


En ook: Dorpsraden in Minderhout, Wortel en Meersel-Dreef – Meerlese galerie De Laro bestaat 25 jaar – Burgers helpen bij reanimatie – Rode Kruis Hoogstraten bestaat 75 jaar – Nieuwbouw vredegerecht maat voor niets? – Achter de schermen van het Euregio Jeugdorkest – Een survivalgids voor beelddenkers – Week van de amateurkunsten en zoveel meer!