In het aprilnummer

“IK GELOOF HEEL STERK IN VERBINDEN EN VERANDEREN”
Miranda Verkooijen en Sus VoetenEind 2017 nam Miranda Verkooijen, ceo van Verkooijen Veem nv, de voorzittershamer van Voka Kempen Noord over. Miranda heeft sedert 2002 de leiding van het familiebedrijf. Naast Miranda spraken we ook met warehousemanager Sus Voeten.


STRAAT IN DE MAAND: JAN DE WYSESTRAAT
De familie Janse-Van Boxel uit de Jan de WysestraatDe Jan de Wysestraat is een zijstraat van het Heieinde, ten westen van de Dreef. IOK realiseerde er een sociale verkaveling op een moment dat er veel nood was aan woongelegenheid voor jonge gezinnen. DHM ging eens langs en sprak met een paar families.


SPORTLAUREATEN 2017: RUITERS AAN DE TOP
Sportman 2017: Niels FockaertEind februari had de jaarlijkse sportlaureatenviering plaats. De sportman en sportvrouw van het jaar werden ruiters Niels Fockaert en Karin Donckers. De titel van sporttiener ging naar Ann-Sophie Bremans en sportploeg was een dames-interclubteam van TC De Langenberg.


HET MOTTO VAN PAUL LEYS: “GULZIG ZIJN IN HET LEVEN”
Paul Leys en zijn mountainbike-makkersPaul Leys woont in Wortel en hij is boekhouder. Maar hij verkent ook graag heel andere horizonten.
Met enkele vrienden wil hij mountainbiken in alle werelddelen.

 

EN: Rondje dorpsraden in Hoogstraten, Meerle en Wortel, Vrouwentongen@Hoogstraten, Vanuit het stadhuis, Wat verwacht UNIZO na de verkiezingen?, Eén schoolbestuur in het vrij onderwijs?, Hoogstraatse secundaire scholen gingen massaal wandelen, Dierbare doodvriezende dakloze…, Welkom in Hoogstraten, Erfgoeddag 2018, Gefascineerd door treinen: Constant De Belder, Opening toeristisch seizoen, Ouder worden, wat kost dat?, Kaartspelen met de graaf, Jonge kunst in het oude rusthuis en zoveel meer!

Valt dit nummer in je bus?Waar kan je een los nummer kopen?