Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Bezoekerscentrum De Klapekster – Wortel

Bezoekerscentrum De Klapekster van Natuurpunt Markvallei is ondergebracht in de voormalige landlopersboerderij van Wortel-Kolonie.

januari 2022

🗓 Grote Vogelweekend – Wortel

zondag 30 januari - 13:00-16:30
Vogelweekend

Natuurpunt organiseert elk jaar het Grote Vogelweekend eind januari. Via radio en tv zal je ongetwijfeld meegetrokken worden om mee te tellen in je eigen tuin. Op zondag 30 januari geeft Natuurpunt Markvallei ook extra aandacht. Als de coronamaatregelen en het weer het toestaan, kan je genieten van een pannenkoek. Ze zetten ook de Natuurpuntwinkel in de kijker buiten.

Meer weten »

februari 2022

🗓 Wandeling – Wintertenen bij het Merkske – Wortel

zondag 6 februari - 10:00-12:30

Heeft het dan gevroren, ligt er sneeuw of is het eerder al zacht voor de tijd van het jaar? Elke weersituatie brengt weer andere inzichten met zich mee. Ga Het Merkske ontdekken samen met gids Erik Vervoort.

Meer weten »

🗓 Lezing: Noordoost Polen door Bart Royens – Wortel

vrijdag 11 februari - 20:00
Gratis
Noord Oost Polen

Karolien, Bart en Ward trokken voor 2 weken naar Noordoost Polen nabij de grens met Wit-Rusland. Op deze avond nemen ze je mee naar het laatste Europese oerwoud in Bialoweiza. Ze gingen er fietsen tussen majestueuze eiken en hadden een ontmoeting met enkele wisenten. Daarna trokken ze door naar het grootste natuurpark van Polen langs de oevers van de Biebrza rivier.

Meer weten »

🗓 Taal in het bos – seizoenswandeling – Wortel

zondag 13 februari - 14:00-17:00
Taal in het bos

Natuurpunt Markvallei biedt 4 keer per jaar een natuurwandeling aan voor en met mensen uit alle windstreken en met aandacht voor de seizoenen in onze natuur. Mensen met andere achtergronden laten we kennis maken met de natuur in onze regio.

Meer weten »

🗓 Koloniewandeling – Wortel

zondag 20 februari - 14:00
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every month that begins at 14:00 on day Third of the month, repeating until donderdag 30 juni 2022

Gratis

Elke derde zondag van de maand organiseert Natuurpunt Markvallei een gratis gegidste wandeling in Wortel Kolonie. Op deze manier wil de natuurvereniging geïnteresseerden kennis laten maken met de rijke geschiedenis van het beschermde landschap en met de hier volop aanwezige natuur. Het thema: Bos of trage wegen

Meer weten »

🗓 Lezing: Baltische staten door Erik Vervoort – Wortel

vrijdag 25 februari - 20:00

Erik Vervoort, gids van Natuurpunt Markvallei, trok in de zomer van 2020 tussen alle groene en oranje zones langs de Baltische staten. Samen met Christian, Cindy en een berg foto-apparatuur sprongen ze in de wagen en repten zich naar onbekende oorden om te genieten van de al even onbekende natuur!

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen